ZONETERAPI

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.

Behandlingen

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoner, danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. På forhånd er det svært at sige, hvor mange behandlinger der er nødvendige - alt afhængigt af problemet. Populært sagt: "kan tre behandlinger klare problemet, skal man naturligvis ikke have ti, men er ti nødvendige, er tre værdiløst". Intervallet mellem behandlingen kan variere.
Mange mennesker lider af rygproblemer, stress og hovedpine. Her kan det være en god ide at starte med afspændingsmassage på ryg, skulder, nakke og hovedbund. Derefter f.eks. zoneterapi.
Har du problemer med mussearm / tennisalbue eller kold skulder, starter jeg med en speciel behandling på ryg, skulder og arme.

Tavshedspligt

Zoneterapeuten har tavshedspligt, og der sker ingen registrering med CPR-nummer. af hensyn til behandlingen føres der en journal, som klienten er velkommen til at læse.

ZONETERAPI GIVER ØGET VELVÆRE OG ENERGI

Zoneterapi kan lindre


Luftvejslidelser - Astma
Allergier
Fordøjelsessygdomme
Kolikbørn
Migræne - Hovedpine
Øre- og Øjensygdomme
Stress
Forhøjet blodtryk
Kredsløbssygdomme
Mensesproblemer
Barnløshed
pande- og bihulebetændelse
Rygproblemer
Muskelspændinger
Søvnproblemer
HæmoriderTilskud til zoneterapibehandling:

Der ydes ikke tilskud fra "Den Offentlige Sygesikring" til zoneterapibehandlingen. Derimod er der mange kommuner der yder tilskud.

Reaktioner

Reaktioner kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Nogle typiske reaktioner kan være:

Afslappethed, træthed og dyb søvn
Øget vandladning
Grumset mørk urin
Øget tarmfunktion
Ændring af afføringsmønster
Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
Humørsvingninger
HovedpineDisse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et bevis på, at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.